top of page

Over ons

20191115_111018_edited.jpg

Alpa Totaal B.V. is een dynamisch bedrijf, waar u zowel als particulier of als bedrijf terecht kunt voor het leveren en  plaatsen van alle glassoorten en (aluminium) constructies.

 

Het leveren van kwaliteitsproducten en het afleveren van vakmanschap staat bij Alpa Totaal hoog in het vaandel. Wij komen vrijblijvend langs voor een advies, om inmeetwerkzaamheden te verrichten en om de uitvoering van uw wensen te bespreken.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten glaswerk in nieuwbouw en in bestaande constructies. Daarnaast leveren en plaatsen wij, wanneer gewenst, op zeer korte termijn.

Onze speerpunten zijn vakmanschap, betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Door samenwerkingen met enkele van de meest vooraanstaande glasproducenten leveren wij te allen tijden kwaliteitsproducten af.

Omdat wij het milieu hoog in het vaandel hebben staan, waaronder een verantwoord bosbeheer, zijn wij STIP certificaathouder(SKH-STIP-00094). Tevens worden onze afvalstromen gescheiden afgevoerd.

 

Heeft u interesse in één van onze diensten, of bent u op zoek naar een gedegen en vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

STIP gecertificeerd
bottom of page