top of page

HR++ Isolatieglas

hr-dubbel-glas-isolatieglas-glaskoning.j

HR++ Isolatie
Het besparen van energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Een goed geïsoleerde woning is de meest logische stap om kosten te besparen en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Door uw huidige enkel- of dubbelglas ruiten te vervangen door HR++ isolatieglas van Alpa Totaal verliest u thuis minder warmte en hoeft u dus minder te stoken.

De temperatuur binnenshuis blijft stabiel, wat weer resulteert in een nog comfortabelere woning.

Wat is HR++ Isolatieglas?
HR++ isolatieglas is dubbel glas gevuld met edelgas en voorzien van een onzichtbaar warmte reflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat, maar warmte in een ruimte terugkaatst.
De kou blijft buiten en de warmte binnen.

 

Isolatiewaarde
Via ramen verlies je veel warmte. HR++ glas houdt de warmte binnen, en hier bovenop het geluid buiten.
Hoe goed glas isoleert hangt af van de U-waarde.
Het getal geeft aan hoe groot de warmtestroom door een constructie is. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert.

Argon.png

De voordelen van HR++ Isolatieglas
Hieronder alle voordelen op een rijtje van HR++ Isolatieglas in combinatie met een vakkundige plaatsing door Alpa Totaal!
 

Comfort in de winter
Het HR++ Isolatieglas van Alpa Totaal behaald de beste isolatiewaarden voor HR++ glas. Het warmteverlies wordt tot een minimum beperkt. Daarnaast ligt de temperatuur van de binnen ruit dicht bij de kamertemperatuur, dus geen koude afstraling meer.

Comfort in de zomer
Het HR++ Isolatieglas van Alpa Totaal zorgt door haar eigenschappen ook in de zomerperiode voor comfortabele omstandigheden. Dankzij zonwerende eigenschappen van het HR++ Isolatieglas blijft het in de zomer lekker koel binnen. Ook is het mogelijk om via Alpa Totaal om specifiek te kiezen voor Zonwerend Hr++ Isolatieglas.

Geluidscomfort
Ook biedt het HR++ Isolatieglas van Alpa Totaal enige bescherming tegen geluidsoverlast. Is er sprake van extreme omstandigheden met betrekking tot geluidsoverlast? Dan kunnen wij ook specifiek geluidswerend glas leveren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Energiebesparing
Door te kiezen voor HR++ Isolatieglas van Alpa Totaal kiest u niet alleen voor lagere energiekosten in zowel de zomer als in de winter, maar ook voor het milieu. Door de thermische isolatie van de HR++ beglazing wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt. Neem voor advies contact met ons op, wij helpen u graag de best mogelijke energiebesparende situatie te creëren voor uw unieke situatie.

Privacy
Het HR++ Isolatieglas is ook beschikbaar voor situaties waarin een visuele beperking nodig is, denk hierbij aan een badkamer of een voordeur. Zo komt er wel licht door de ruiten, maar is er ook sprake van visuele beperkingen.

Veiligheid
Veiligheid is natuurlijk één van de meest belangrijke factoren voor uw woning en/of werkomgeving. Door de mogelijkheid om HR++ Isolatieglas uit te voeren in een gelaagde variant ,wordt de veiligheid van u en uw omgeving gewaarborgd. Ook hierin voorzien wij u graag van advies!
 

Neem te allen tijde vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

20191001_093710_edited.jpg
bottom of page