top of page

Glas in lood

Glas in lood is door de jaren heen verdwenen en weer terug gekomen. Er zijn tijden geweest dat overal waar nieuwe en jonge bewoners kwamen het glas in lood uit de huizen werd verwijderd. Nu is glas in lood helemaal terug.

Alpa totaal biedt;

  • Glas in lood reparative

  • Glas in lood restauratie

  • Uw eigen ontwerp

  • Plaatsing tussen isolatieglas

Tegenwoordig willen veel mensen de huizen weer in originelen staat herstellen en dus ook weer glas in lood plaatsen. Vaak is het originele glas in lood verdwenen. Ook zijn er nog steeds veel mensen die glas in lood erg decoratief vinden, een saaie binnendeur wordt zo al gauw een pronkstuk in uw huis.

Wij staan u terzijde met een origineel ontwerp, maar ook kunnen wij uw eigen ontwerp tot een prachtig geheel maken.


Uw kamer zou een vrolijke en gezellige aanblik kunnen krijgen doormiddel van een bovenlicht. Dit is prachtig voor de lichtval in bijvoorbeeld uw woonkamer, maar ook van buiten af is dit mooi om te zien.

Bestaande glas in lood restauratie is natuurlijk ook mogelijk, het glas in lood paneel wordt vakkundig uit elkaar gehaald, het glas wordt gereinigd en het paneel wordt met nieuw lood weer in elkaar gezet. Een enkel raampje kan vaak vervangen worden met hetzelfde soort en kleur glas.

Voor meer informatie, neemt u gerust eens contact met ons op.

bottom of page