Alpa Totaal BV l | Venturistraat 7 | 6718XW Ede | Nederland | Tel 085-0643066

Wandafwerking

De exclusieve en kwalitatief hoogwaardige wandbekleding van Vescom komt u overal ter wereld tegen. In kantoren, hotels en zorginstellingen. Maar ook in winkelcentra, scholen en op luchthavens. Deze producten komen tegemoet aan elke wens op het gebied van wandafwerking. In functioneel en esthetisch opzicht. De producten geven meerwaarde aan elk interieur. Of het nu gaat om sfeer en stijl, duurzaamheid of veiligheid: de wandbekleding van Vescom onderstreept de uitstraling en kwaliteit van elke organisatie. Maar ook op het functionele vlak is wandbekleding als uniek te bestempelen: duurzaam, makkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk. Daarmee vormt het tevens een méér dan uitstekend alternatief voor glasvliesmaterialen. In elke situatie.

XL: een unieke oplossing voor het realiseren van uw persoonlijke interieurwensen.

Alpa Totaal en Vescom biedt u nu de mogelijkheid om wandbekleding te voorzien van afbeeldingen geheel naar eigen keuze. Voor elk interieur: hospitality, health care, office en retail.

Een eenmalig ontwerp, een logo of een wandbreed beeld voor één of meerdere ruimten, onze techniek kan u helpen uw creatieve doelen te verwezenlijken.

Door gebruik te maken van onze bestaande collectie wandbekleding als basis voor uw beeld of dessin blijven alle technische eigenschappen behouden en is het resultaat bijzonder geschikt voor projectmatige toepassingen. Ook vormt onze wandbekleding een naadloze eenheid met de ondergrond, dit in tegenstelling tot panelen, spantextiel, banners en displaysystemen welke veelal zichtbare bevestigingen vragen.

Uw eigen ontwerp in zes stappen. Snel en gemakkelijk!
1) Vertaal uw idee in een beeld.
2) Bepaal de plaats in het interieur, de schaal en gewenste lengte (een tekening op schaal is al voldoende).
3) Lever ons het beeld in digitale vorm aan.
4) Maak een keuze uit onze wandbekleding als ondergrond en keur een test-print goed.
5) Alpa totaal verzorgt en begeleidt de productie.
6) Alpa totaal adviseert of ondersteunt bij de verwerking.

Minimum ordergrootte is 1 meter.

Een grote afbeelding, een klein logo, ons productieproces biedt ongelimiteerde mogelijkheden en geeft veel flexibiliteit als het gaat om bestelhoeveelheden.